Jedynie co mogli by popracować nad dźwiękami załóg amerykańskich, bo ładowniczy nie krzyczy " one the way !" tylko AP UP ! 
Można użyć tych z Panzer Elite.
Propo dźwieków, to mimo tego, że wyszedł mod i to juz kolejna wersja, to uważam, że jest to jedna z najsłabszych stron ten gry.
Najbardziej irytuje mnie chyba kompletny brak "przestrzenności" wszystkich dźwieków (na boga mamy XXI w. i system stereo powstał już dawno nawet za bugiem, nie wspomne o systemie dolby, który chyba tez jest nawet obsługiwany).
Trafienia w pancerz, wybuchy, wystrzały broni piechoty, czy dział wroga, tego wszystkiego albo nie słyszysz albo brzmi identyczne bez względu na odległość, czy kierunek z którego pochodzi.
Przykładowo - strzelający km piechoty lub działko ppanc z odległości 300m słychac tak samo jakby strzelał obok ciebie, lub w ogóle go nie słychać, do tego słychać go z zupełnie dowolnego miejsca, lub kierunku, albo np odgłos trafienia w maszynę wroga z odległości 100m brzmi identycznie jak z odległości 1km.
Natomiast, na ironie trafień we własny pancerz praktycznie nie słyszysz w ogóle i zorientujesz się o fakcie uszkodzenia własnej maszyny tylko po informacji lub fakcie uszkodzenia.
Z reszta podobnie jest w SF SABOW, pomijając już upośledzony dźwięk silnika maszyny, który doprowadzał mnie do szewskiej pasji. Ucieszyłem sie kiedy wyszedł sound mod, a później okazało sie że dotyczy odgłosów dział.
Dziwi mnie to tak samo jak irytuje, bo za cholerę nie zorientujesz się czy coś wali do ciebie z boku, lewej, czy prawej.
Jak ktos ma dolby to chetnie bym sie dowiedział czy tam jest tak samo.