Witam,
Jak się pewnie domyślacie nasz "portal społecznościowy" jest całkowicie non-profit, bez reklam i ukrytych sponsorów i... tak pozostanie

. Jednak utrzymanie domeny tanksim.pl i serwera kosztuje kilkadziesiąt pln rocznie - domena to 122 pln z vat, serwer to jakaś 1/3 dodatkowo. Jak pewnie niektórzy również zauważyli istniejemy już prawie rok, a to oznacza konieczność odnowienia domeny na dniach.
Tutaj pojawił się mój, niezobowiązujący, pomysł - jeśli ktoś ma ochotę nas wesprzeć kilkoma pln na rejestrację i utrzymanie serwera, to oczywiście ma taką szansę

Wystarczy napisać do mnie PW z ewentualną deklarowaną kwotą, a ja podam nr rachunku w odpowiedzi. Oczywiście jest to całkiem dobrowolne, co podkreślam z całą mocą. Jeśli nikt nie chce, to ok, nie ma ciśnienia. Zaznaczam, że nawet jak będą chętni, to nie będę tego upubliczniał, ponieważ nie chcę robić jakiejś niepotrzebnej konkurencji czy czegoś w tym stylu. Ewentualny datek ma płynąć z potrzeby serca :-). Na ewentualnych chętnych czekam do końca miesiąca. Liczy się kolejność zgłoszeń, jeśli "uzbiera się" wystarczająca kwota (z moim udziałem), to więcej nie będę "przyjmował".
Tako rzecze,
Zaratustra